OBČNI ZBOR DRUŠTVA LIRA  (februar 2017)

0033 Lira OZ 2016

Ko smo lansko leto zaključevali, je bil pripravljen že tudi društveni ALMANAH, v katerem je objavljeno poročilo o našem delu in takrat še predlog, sedaj pa že na zboru članov sprejeti program dela za letošnje leto.0014 Lira OZ 2016

Občnega zbora se je udeležilo skoraj sedemdeset članic in članov. Ker so bili v hotelu tudi drugi gostje, smo morali zadrego, ki je nastala v prenapolnjeni restavraciji reševati pač z dodatnimi stoli in mizami. Nič hudega, malo smo se stisnili, česar smo tako in tako vajeni. Uradni del zbora je tekel gladko in ne predolgo, dlje smo se zadržali ob večerji in kasnejšem druženju. Nekateri tudi prav »dolgo v noč«. A v prijetnem vzdušju se je le malokomu mudilo domov.

0001 Lira OZ 2016

Mnogi udeleženci so našli tudi kakšno svojo fotografijo z izleta, predavanja, pohoda …, ki jim bo polnila lastni foto album. Vsi pa so bili deležni tudi društvenega ALMANAHA. Kdor ni mogel biti udeležen na našem zboru, ga je dobil ob plačilu članarine v društveni pisarni, kjer je dostopen še za vse ostale članice (e), ki ga še nimajo. Sicer pa so bile številne fotografije »razstavljene« na samem zboru, saj se je ves čas druženja vrtel power point, ki je »govoril« o naših aktivnostih. Potrudili se bomo, da bomo ob letu lahko na novem občnem zboru poročali o enako bogati aktivnosti. Zato vas vabimo, pridite zopet v našo družbo!

0031 Lira OZ 2016

Back to top