24 URNI VZPON NA MARTNICO 2017

6. DOBRODELNA ŠPORTNO REKREATIVNA PRIREDITEV 2. - 3.6.2016

Udeleženci se bodo peš ali s kolesom, vzpenjali na Martnico. Zbrani denar bo namenjen socialno ogroženim otrokom šole in vrtca Ruše.

Osnovna šola Janka Glazerja Ruše, Martnica Pohorje in društvo Lira Ruše, letos ponovno organiziramo dobrodelno prireditev imenovano »24 URNI VZPON NA MARTNICO«.

Začetek prireditve bo v petek, 2. 6. 2017 ob 16.00. Zaključek v soboto, 3. 6. 2017 ob 16.00. Start prireditve bo v centru Ruš(parkirišče pred kmetijsko zadrugo Ruše), cilj pa na Martnici.

Cilj vsakega udeleženca je, da po svojih zmožnostih v 24 urah s kolesom ali peš, čim večkrat premaga razdaljo od starta do cilja. Z vsakim vzponom prispeva v dobrodelni fond določeno vsoto denarja. Zaključek prireditve bo v soboto, 3. 6. ob 16.00, na Martnici.

Dolžina poti po regionalni poti za kolesarje je 6 km, po pešpoti pa 3 km. Višinska razlika med startom in ciljem je 370 m. Cesta je asfaltirana in bo na dan dogodka označena, očiščena ter na nevarnih predelih zavarovana.

Dobrodelni prispevek vsakega posameznika bo 8 evrov. Naj izpostavimo, da boste za ta denar dobili 2 topla obroka, napitke, sadje, priznanje, ter pa seveda najpomembneje naredili nekaj za dobrodelnost in za svoje zdravje.

Za pomoč se vam iskreno zahvaljujemo in vas že sedaj vabimo na zaključek prireditve, kjer bomo razglasili najbolj vztrajne pohodnike in kolesarje.

Vse udeležence prosimo, v kolikor je možno svojo prisotnost na dogodku potrdijo s poslanim e-mailom na “Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.". V sporočilo navedite svoje ime in priimek.

Izrekamo vam iskreno dobrodošlico, ter obilo športnega duha!

Več info:

- http://martnica24.weebly.com/

- https://www.facebook.com/martnica24/ https://www.facebook.com/events/1337529706286315/

Back to top